Alla inlägg den 12 augusti 2007

Av zandra - 12 augusti 2007 13:29

Jahapp, ny dag då. Gick inte jättebra med teorin idag men jag är helt sjukt trött... Så jag kämpar vidare ikväll när pojkarna kollar på fotboll eller i morgon. Då ska även en repetition göras...


Johan åkte å fiskade så jag sitter här å väntar på att han ska komma hem igen.. Sen ska vi till mamma å pappa å äta middag och tårta, det är ju pappas dag idag! Grattis papps!


Häromdagen var jag ute å fiskade! Vi åkte till Lars och Anneli i mosjön, åkte ut på sjön å fiskade lite. Först fiskade bara dom andra, men det var så tråkigt att bara kolla så jag provade lite jag också. Fick faktiskt några fiskar. Lars och Johan fick plocka av fiskarna, för det gör jag inte själv, räcker med att jag faktiskt fiskar! Fick även några sällsynta trassel på linan, vilket ena gången ledde till att vi fick kapa den lite, men vad gör väl det? =)


Hmm, i övrigt har det inte hänt så mycket.. Jag har bakat å städat massa.. Fast städningen tycks aldrig riktigt bli klar.. Men vad gör väl det? Det finns så mycket andra roliga saker att ägna dagarna åt =)


Nej om man skulle ta å piggna till lite nu.... Hejsvejs!

Ovido - Quiz & Flashcards