Alla inlägg den 20 augusti 2007

Av zandra - 20 augusti 2007 14:53

På min låda stod det att jag skulle uppdatera bloggen 14.40 idag men jag glömde nog skriva "med risk för en del ändringar".. Hur som helst, Hej!


Livet går vidare. Först en dag sen en till. Åsså efter det ännu en och så fortsätter det. Dagarna innehåller samma ingenting varenda dag och jag är fortfarande less.


Hade en jättemysig dag med Nettan, i lördags borde det varit? Vi åt mat tillsammans hon jag och johan och sen satt vi på balkongen och pratade och fortsatte prata när jag gick med henne en bit påvägen hem, och när vi satt flera hundra år (ingen aning om hur länge) på en parkbänk och pratade om allt och ingenting, precis som det var förut. När vi blev vänner igen trodde jag inte att det någonsin skulle kunna bli som det var, utan att vi helt enkelt bara inte var ovänner längre, hälsade på stan och thats it! Men jag har haft tur, för precis den Nettskilajnen jag hade innan vi slutade prata har jag återigen fått tillbaka! *kärlek*


Annars då?... Har ju iofs inte uppdaterat vems bebisen är som jag pratat om! Jo såhär var det. Jag och Tina skulle denna sommar lära oss att dricka vin. Vi skulle sitta långa kvällar in på nätterna på min balkong och dricka vin och prata. Första lektionen bokade vi in och Tina kom med vinflskan och jag hällde upp. Tina flinar mest och jag tycker också det är rätt komiskt för vin är ju faktiskt inte gott!! I alla fall inte de viner jag smakat... (okej på fyllan går det ner enkelt men inte innan) Sen säger Tina: "Du, jag måste berätta en grej.. Jag är gravid" Whaaaat? Ja tack och hej med det vindrickandet du! Det började regna när hon sa det, och hon satt precis här där jag sitter nu. Jag visste inte om jag ens ville tro att det var sant, Min Tina? Ska få en bebis? Nejdutack. Inte utan mig. Men jo, så är det, och bebis växer och knakar och ställer till oreda i mammas kropp. Jag är så glad för din skull Tina! :) Som ni har längtat!! Eftersom Tina har sniff-förbud från och med den dagen den lill* tittar fram så känns det ju helt klart som att jag har företräde. Jag är redan kär i bebisen! :)


Fick även en bebis idag på kärvens förskola. Mimmi kom och skulle lämna sin Nathalie på dagis, och hade med sig Hanna, det lilla nya tillskottet i familjen. Jag sa att hon stod farligt nära men hon sa bara att hon inte gjorde det. Mamma påpekade att risken fanns att jag skulle kidnappa henne, då gav hon Hanna till mig. Haha, tänk om hon visste att jag inte är att lita på... :P Fick i alla fall kramas lite med henne medans Mimmi hjälpte Nathalie av med kläderna så hon skulle vara klar för sin dag på dagis... Men tråkigt nog fick jag lämna tillbaka henne innan vi skulle fara.. Attans, där hade jag min chans =)


Nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma hem, fick pengar idag från telia som jag tänkte vi kunde hämta ut, mina 8 kronor på kontot verkar inte öka hur mycket jag än bönar och ber, så jag kan ju alltid hämta ut dom 550kronorna så får jag känna mig liiite rik såhär innan lön... :)


Ljusbokningarna börjar komma in också.. Har tre stycken i september nu, det känns jättebra!! :) Fler som är sugen så skicka bara ett meddelande!


Nåja, det får räcka för idag. Ska kolla om det möjligen finns nåt att äta..

Pussåhej


Jag älskar min Johan!

Ovido - Quiz & Flashcards